Politika zaštite osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka

Usluga se obvezuje da će trajno zaštititi osobne podatke korisnika. Usluga će koristiti osobne podatke isključivo za potrebe ispunjavanja narudžbi ( slanje informacija putem e-maila, ponude, računi ) i drugu potrebnu komunikaciju. Korisnički podaci u nikakvom primjeru neće biti predani neovlaštenim osobama.

Sloboda izbora pohrane podataka

Kupac/posjetitelj ima kontrolu nad time koje podatke želi povjeriti ponuditelju. Ako kupac/posjetitelj odluči da ne želi neke od podataka povjeriti ponuditelju, moguće je da neće imati pristup do nekih funkcija. Ponuditelj kupcu/posjetitelju daje mogućnost da se u bilo kojem trenutku odjavi od primanja informacija ( odjavljuje se direktno u e-poruci ili na e-mail info@lux-factor.com sa sadržajem da se želi odjaviti od e-novosti ) .

Kolačići

Kolačići su neprimjetni dokumenti, koji su privremeno shranjeni na Vašem hard disku i omogućuju našim stranicama prepoznati Vaše računalo prilikom sljedećeg posjeta našoj internet stranici. Ponuditelj koristi kolačiće samo za prikupljanje informacija o korištenju web stranice.

Usluga je dostupna maloljetnim osobama

Nuditelj usluga Lux-Factor.com omogućava pristup/ korištenje maloljetnim osobama uz napomenu roditeljima da djecu moraju upozoriti na korištenje interneta te opasnostima od unosa osobnih podataka.

Pristup informacijama

Za sva pitanja o zaštiti osobnih podataka kupca/posjetitelja obratite se na e-mail adresu: info@lux-factor.com